TILBURG –Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek heeft samen met tien Michelin Sterrenkoks voor elk van hun restaurants een bonbon ontwikkeld. De koks zijn afkomstig uit zowel Nederland als België. De ingrediënten van de bonbons zijn uiteenlopend, van ananas en olijfolie tot basilicum en kers.
Het idee kwam van Heesterbeek van patisserie la Fève. 'De koks dwingen ons de scheidslijn tussen de keuken en de patisserie over te steken en daardoor zijn we altijd op zoek naar creatieve ideeën, bijzondere kruiden en nieuwe smaakcombinaties.’’ Het is volgens hem belangrijk dat de stijl en smaak van het specifieke restaurant van de chef-kok goed naar voren komt in de bonbon.
Geert-Jan Heesterbeek is patissier/chocolatier van la Fève. Hij won in 2009 de prijs voor de lekkerste bonbon van Nederland. La Fève staat vooral bekend om kwaliteit en innovatie.
Door: Lieke de Nijs
Bron: ANP Perssuport
Reactie plaatsen
Reacties
Hahahahahahaha, this politics related YouTube video is really so comical, I loved it. Thanks in favor of sharing this. cgefgdfgfggkabkc