Ik ben zelf niet echt een keukenprins en ik dacht bij mijzelf wat nou als sommige mensen geen tijd hebben om zelf een gerecht klaar te maken of als ze gewoon snel iets naar binnen willen gooien na een zware avond.
Toen kwam ik op het ‘geniale’ idee van mij om ook een recept te plaatsen op onze blog.
En dit moest niet te moeilijk zijn het liefst zo makkelijk mogelijk eigenlijk. Dus ik ging naar Appie en kijken wat ze daar hadden en ik ben maar eerlijk toen ik langs de pizza’s kwam ben ik niet verder gelopen. En heb mijzelf een lekkere pizza bolognese gepakt.
De pizza was niet te duur (€2.35) en ik wist uit ervaring dat het mij wel ging smaken. Het bereiden zelf was niet moeilijk, zoals verwacht. Je stopt de pizza erin en als je hem er op tijd uit haalt kan er vrij weinig tot niks mis gaan. Na paar minuten begon de oven te piepen en dat betekende dat hij klaar was. Ik haalde mijn pizza uit de oven en sneed hem nog even in stukjes. De pizzakorst was niet te hard en ook niet te zacht, zoals ik hem graag heb. (als je de korst zelf harder of zachter wilt doe je hem gewoon korter of langer in de oven). De pizza smaakte goed er zat genoeg vlees op (altijd belangrijk) en was voor de rest ook goed belegt. Uiteindelijk was ik in totaal, van het voorverwarmen van de oven tot en met het opeten, maar ± 30 minuten bezig. Dus als je haast hebt is dit een goed
plan.
Het Recept:
- voorverwarm de oven op 220 C voor ±10 min.
- haal de pizza uit de doos en uit het plastic
- stop de pizza in de oven voor 10 min.
- haal de pizza uit de oven
- snij de pizza in stukjes
- eet smakelijk
Benodigheden:
- 1 Dr. Oetker Ristorante bolognese pizza.
- 1 mes
- 1 pizzasnijder
Door: Rik Kooper
Reactie plaatsen
Reacties